30-11-2022

VACATURE DIRECTIESECRETARIAAT m/v 32 uur

 

Arcade Dordrecht is per direct op zoek naar een directiesecretaresse/ secretaris (m/v)
Arcade Dordrecht is een vereniging van 10 schoolbesturen die de huisvesting verzorgt voor de scholen in het primair en speciaal onderwijs in Dordrecht. Arcade Dordrecht onderhoudt circa 55 onderwijsgebouwen. Ons uitgangspunt is het voorzien in een toekomstbestendige en inspirerende leer- en werkomgeving met een veilig en gezond leer- en werkklimaat. Het huisvestingsbedrijf van Arcade Dordrecht is verantwoordelijk voor de praktische uitvoering van alle zaken rondom de onderwijshuisvesting. Bij het huisvestingsbedrijf werken 10 collega’s.

Wie ben jij?
Je bent een zelfstandige, proactieve directiesecretaresse/ secretaris en je zorgt voor een optimale ondersteuning van de directeur en de collega’s van het huisvestingsbedrijf. Je werkzaamheden vragen om afstemming en nauwkeurigheid. Je prioriteert je werk en voelt je hier verantwoordelijk voor. Je hebt veel contact met je collega’s binnen het huisvestingsbedrijf. Daarnaast heb je contact met externe partijen zoals de gemeente, de schoolbesturen en scholen. Jij bent de spin in het web die snel kan schakelen en prioriteiten weet te stellen. Door je positieve en flexibele instelling vind je elke dag plezier in de dynamiek die het werk met zich meebrengt.

Wat bieden wij?
-Een afwisselende baan met betrokken collega's.
-Een 32 urige werkweek. Bij voorkeur worden de werkzaamheden verdeeld over 4 of 5 dagen. Op dinsdag zijn we allemaal op kantoor.
-We zijn op zoek naar iemand die voor een periode van 6 maanden op ZZP-basis voor ons wil werken, met mogelijkheid tot verlenging of indiensttreding.

Wat ga je doen?
In deze brede functie ontzorg jij op het gebied van agenda en mailbeheer. Je neemt afspraken/ vragen aan, je plant overleggen en bijeenkomsten. Je organiseert de bestuurs-vergaderingen, ledenvergaderingen en andere overleggen en zorgt voor onderbouwde verslaglegging. De interne en externe communicatie van beleidszaken en operationele zaken is bij jou in vertrouwde handen. Je verricht receptie- en telefoonwerkzaamheden en je draagt zorg voor een adequate correspondentie en administratie en houdt hiervoor een archief bij.

Wat neem jij mee?
- Een afgeronde opleiding Secretaresse of vergelijkbare scholing en aantoonbare relevante werkervaring.
- Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal.
- Vaardig in gebruik van digitale toepassingen, waaronder een office365- omgeving.

Tot slot
Wil jij graag het beste uit jezelf halen en herken je je goed in het geschetste profiel? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie inclusief CV en korte motivatie via info@arcade-dordrecht.nl. Heeft bovenstaande jouw interesse gewekt, maar je wil nog aanvullende informatie over Arcade Dordrecht of de functie ontvangen? Neem dan gerust contact op met Cindy Provoost of John Kusters.